Apartamente de vanzare Iasi

expert de ajutor in imobiliare
Telefon
0744 111 886

Apartamente de vanzare Iasi

Agentia imobiliara Scala Imobiliare pune un accent deosebit pe segmentul de piata: apartamente de vanzare Iasi. Scala Imobiliare se concentreaza indeosebi pe apartamentele noi, construite in ansambluri rezidentiale, ce ofera suprafete generoase si finisaje de calitate, dar nu neglijeaza piata apartamentelor de vanzare situate in blocurile construite inainte de 1990.
In urma experientei acumulate in domeniul tranzactiilor imobiliare din Iasi, agentii imobiliari ce fac parte din echipa Scala Imobiliare au elaborat un ghid al criteriilor ce stau la baza cumpararii unui apartament:
- Bugetul;
- Zona;
- Anul constructiei;
- Confortul sau Suprafata;
- Etajul;
- Nivelul imbunatatirilor.
Pornind de la aceste criterii www.scalaimobiliare.ro pune la dispozitia utilizatorilor sai motorul de cautare avansata, astfel incat dumneavoastra sa obtineti informatia optima si in timpul cel mai scurt.
Daca inca nu aveti bine definite aceste criterii sau doar va doriti sa va familiarizati cu preturile pietei de apartamente din Iasi, atat din postura de potential cumparator cat si din cea de potential vanzator, va invitam sa accesati link-ul: apartamente de vanzare Iasi

Va asteptam!
Scala Imobiliare - expert de ajutor in imobiliare